Muziek

Muziek

Liefhebbers unite

Iedereen heeft behoefte om te achterhalen of een nieuwe cd van een artiest de moeite waard is. Een recensent kan wel bepalen dat deze goed is, maar je hebt behoefte aan een gewaardeerd oordeel. Dus is deze blog voor vrienden om elkaar op de hoogte te houden van nieuwe, muzikale ontdekkingen.

Rodrigo Y Gabriela - Live Manchester And Dublin

Nieuwe sterrenPosted by Gosewijn Jul 08, 2008 20:05:12
OK, dit is een al wat oudere cd, dus nieuwe sterren is misschien wat overdreven. Feit is dat deze twee niet echt bekend zijn. Maar diegene die mee waren naar Picnick in het Parc moeten toch ook verrast zijn door de virtuositeit waarmee deze twee Mexicanen, die voorheen in een rockband speelden, hun gitaren behandelen. De grap is, je hebt eigenlijk nooit het gevoel dat ze met z'n 2-en spelen. En dat is al knap zat. Blog ImageEn omdat het nog live is ook, weet je ook zeker dat ze het alleen doen (en wordt er in de studio niet stiekum een derde bij gezet (waarvan ik ook overigens niet weet of ze dat doen, sterker, dat hebben ze niet nodig). Wat kan ik verder zeggen over twee gitaristen: het is af en toe een beetje SPaans, af en toe een flinke beat en ze gebruiken de hele gitaar en alle deelgebieden van de snaren. Luister zelf maar eens.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Stef Jul 18, 2008 14:05:03

Mag ik je harde schijf ff lenen. Kan ik nog eens goed luisteren :-)